Wednesday, 15 April 2009

Studio Ajib and Brothers Dalam Pembinaan

Tak lama lagi studio Ajib and Brothers akan siap.

Tapi Pak Ngah rasa diorang tak akan jamming kat situ sebab diorang bukan tau main alat musik. Hehehe. Tujuan Pak Ngah buat studio ni ialah supaya Ajib and brothers tidak pergi jamming di luar. Kalau diorang jamming kat rumah bolehlah Pak Ngah join sekali.


Pak Ngah hadiahkan studio ni kepada diorang sebab Ajib memang rajin tolong bersihkan rumah. Tengoklah gambar dia kat bawah ni, Rajin potong rumput. Pakai jubah pulak tu. Macam kat Jeddah.
Dulu anak-anak Pak Ngah jamming di bahagian dapur lama yang sempit. Kesian pulak tengok diorang tu.


Ada sesiapa nak join the jamming?