Monday, 17 August 2009

TERIMA KASIH KERANA SUDI HADIR

Assalamu alaikum wbkt,

Pak Ngah ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pembaca blog Pak Ngah yang telah sudi hadir ke Majlis Kesyukuran dan Menyambut Ramadhan yang diadakan baru-baru ini.

Harapan Pak Ngah semoga anda semua sudi lagi datang ke rumah Pak Ngah tak kiralah sama ada acara atau tidak.

Terima kasih daun keladi and May Allah SWT Bless You.

5 comments:

  1. sorry Pak Ngah sbb x dpt nak menghadirkan diri ke majlis tu.sabtu tu dah janji dgn kengkawan nak htr jubah then ada urusan lain plak...lain kali jgn lupa jemput lagi ek.... :)

    ReplyDelete
  2. Raya nanti jangan tak datang, Maria. Boleh mancing sekali! Hehehehe.

    ReplyDelete
  3. ok Pak Ngah..kalau xder aral melintang sampai jugak saya nanti ke rumah Pak Ngah.. :p

    kalau nak memancing sekali, Pak Ngah kena bagi pinjam pancing la...boleh? hehehe

    ReplyDelete
  4. Pak Ngah & mak ngah,thanks alot sbb sudi mlyn sy walaupun sy dtg tersgt lah lmbt n dah habis majlis.thank u mak Ngah for the sweet pulasan

    ReplyDelete
  5. Thank you so much to Pak Ngah and family for inviting me..

    Nak tengok gambar..nanti Pak Ngah email yer..hee :)

    ReplyDelete