Wednesday, 20 May 2009

MULTIPURPOSE STUDIO

Dah siap dah. Cuma air-cond belum pasang lagi. Interior studio ini Pak Ngah serahkan kepada Maryam, anak Pak Ngah.







Sebelum ini macam nilah rupanya.





6 comments:

  1. bleh la jamming kat umah pak ngah..hehe

    ReplyDelete
  2. Studio ni bukan untuk jamming, Lan. Ajib nak buat studio foto. Katanya nak buat kelas untuk sesiapa yang berminat nak belajar fotografi.

    ReplyDelete
  3. Anak Pak Ngah bagi charge berapa utk sejam kelas fotografi tu?

    Nak gak belajar tapi nak kena ada DSLR dulu la kan...hehehe

    ReplyDelete
  4. Maria,

    Kamu kena tanya dia. Kalau tak silap RM500.00 sejam kot. Hehehehehehe.

    ReplyDelete
  5. ye ke RM500 sejam... xleh bagi free ke untuk student yg nak belajar tapi xder DSLR camera mcm saya ni Pak Ngah..kekekeke..Kalau ada package mcm tu mesti ramai yg berkumpul depan studio..

    ReplyDelete
  6. lucky enough pak ngah dah ada id designer sendiri..free consultancy la ye

    ReplyDelete