Wednesday, 15 April 2009

Studio Ajib and Brothers Dalam Pembinaan

Tak lama lagi studio Ajib and Brothers akan siap.

Tapi Pak Ngah rasa diorang tak akan jamming kat situ sebab diorang bukan tau main alat musik. Hehehe. Tujuan Pak Ngah buat studio ni ialah supaya Ajib and brothers tidak pergi jamming di luar. Kalau diorang jamming kat rumah bolehlah Pak Ngah join sekali.


Pak Ngah hadiahkan studio ni kepada diorang sebab Ajib memang rajin tolong bersihkan rumah. Tengoklah gambar dia kat bawah ni, Rajin potong rumput. Pakai jubah pulak tu. Macam kat Jeddah.
Dulu anak-anak Pak Ngah jamming di bahagian dapur lama yang sempit. Kesian pulak tengok diorang tu.


Ada sesiapa nak join the jamming?

12 comments:

  1. wah....kat ne ni pak ngah?? pak ngah sponsor ker?? hehehe..

    ReplyDelete
  2. kami! kami! tapi tak taw nak main gitar. kekekeke

    ReplyDelete
  3. Abah..
    Terima kasih sebab bina studio tu untuk ajib dan adik2 yang lain..
    Bila studi tu siap ajib rasa nak buat visual studio lah hehehe.. zaman jamming2 ni dah taman kot pada ajib.. Ajib sekarang fokus untuk masa depan yang lebih cerah untuk family kita..

    ReplyDelete
  4. wah..ada jamming studio tu..ur children must be very lucky pak ngah sbb they are getting their own jamming studio...

    ReplyDelete
  5. Abah..
    Lupa nak tanya.. Bila nak siap studio tu? Ajib ingat nak beli sedikit barang2 untuk photography studio.. Sebab bila dah siap ajib ingat nak buat photography workshop kelas..

    ReplyDelete
  6. Pak Ngah, sesungguhnya anak2 Pak Ngah sungguh bertuah dikurniakan Allah parents cam nie, sebak saya baca kisah nie pengorbanan Pak Ngah utk mereka,...

    ReplyDelete
  7. saya terharu bila baca komen ajeeb. rasa nak suruh ayah saya juga buat belog.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. rajin la sangat ajib potong rumput..
    kah3~

    ReplyDelete
  9. best nya, jamming kat umah jek nnt ya pak Ngah..ley karaoke skali dgn femly

    ReplyDelete
  10. Wahh..dasat lah pak ngah...open for rental ker....Bole la Jam lagu Loso ker...Pak Ngah leh join sekali...

    ReplyDelete
  11. lama nya tak gi bagan lalang, tiba2 aje dah ada bilik jamming lah pulakkan. hopefully abg Ishak adakan set Karaoke pulak...teringat pulak masa kita lepak karaoke kat ILHAM PD..last year,

    ReplyDelete
  12. nanti majlis persmian bilik jamming biar akim yg rasmikn..hahaha~

    ReplyDelete