Tuesday, 2 December 2008

Using Nikkor VR 70-300 mm Lens

"Mother and Child"




"Brother and sister"

3 comments:

  1. Wah dah ada lens baru.. kalau abah ada masa boleh tengok ajib punya portfolio kat http://flickr.com/photos/rabak abah pun boleh buat kalau abah ada email acc yahoo..

    ReplyDelete
  2. Dah tengok Jib. Memang hebat gambar kamu tu.

    ReplyDelete
  3. Salam pak ngah, wah teknologi camera pakngah semakin maju, cantik candid pak ngah ambil, tp kan pak ngah cantik lagi anak pak ngah kat dalam gambar tu,..
    -p/s: gurau ja my sifoo

    ReplyDelete