Tuesday, 2 December 2008

New Zoom Lens and a New Battery Pack

Bought myself a brand new Nikkor VR zoom lens 70-300 mm. Not sure of the picture quality but you can be the judge. Take a look at these photos of "Working with Loneliness" :

Alor Setar, 30th November 2008.







Sometimes loneliness is but a privacy.

4 comments:

  1. kalo upload dalam blog ni, mesti kualiti gambar akan berkurangan. saya cadangkan pak ngah uploadkan dari flickr (www.flickr.com) atau photobucket (www.photobucket.com) kemudian link kan gambar dari sana ke mari. Itu menjadikan gambar lagi bagus dan berkualiti. Apapun, saya minta utk link pak ngah punya blog ini dalam senarai saya ya.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih dengan cadangan itu Lutfi. Pak Ngah sekarang ni sibuk sangat sampai tak sempat nak baca blog sendiri.

    ReplyDelete
  3. Skema gaban lotpi.. ko add je bapak aku yang encem ni kat blog ko.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Cantik gambar yang pak ngah ambik..dah macam professional photographer..huhu..InsyaAllah saya pun akan beli kamera SLR lepas habis belajar nanti..

    ReplyDelete